In de module ‘elementen’ kunnen gelaagde modules worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld een portfolio of een 'over-ons' module waarin de teamleden worden voorgesteld.

Elementen overzicht


Via Elementen -> Overzicht komt u op de overzichtspagina van alle hoofdmodules. U ziet hier de naam die aan de modules is gegeven. En de URL waar de overzichtspagina van de betreffende module op de website wordt getoond. U kunt zien hoeveel onderliggende elementen de module bevat. Onder het kopje SEO ziet u of de overzichtspagina van de betreffende module voldoet aan de eisen


Elementen aanmaken wijzigenEen Nieuwe module kan worden aangemaakt via Elementen -> Nieuw element Of via Elementen -> Overzicht en dan op de button  nieuw  rechtsboven te klikken
U kunt de nieuwe module een naam geven, content invoegen of een afbeelding uploaden voor deze module. Ook kunt u aangeven of deze module als pagina in de website moet worden uitgelezen. Wanneer de checkbox ‘indexeer als pagina‘ staat aangevinkt, is het mogelijk om deze als pagina aan het menu toe te voegen.
Wanneer het aangemaakte element onderdeel uitmaakt van een hoger gelegen groep kunt u dit aangeven in het selectieveld ‘bovenliggend’.

Als het element boven aan de structuur staat houdt u het op ‘geen bovenliggend element’.

Items overzicht


U komt op de element items door te klikken op Elementen -> Overzicht en dan achter het betreffende element te klikken op de button  Toon actieve onderdelen 

U komt nu op de overzichtspagina voor de element items. Hier kunt u kiezen om een element toe te voegen of om een nieuwe onderliggende subcategorie aan te maken. Deze gelaagdheid van groepen en onderliggende subgroepen kan oneindig doorgaan.
Op het overzichtsblad heeft u de mogelijkheid om de volgorde van de elementen te veranderen. Door ze te slepen. Op deze manier kunt u de volgorde van de elementen wijzigen zoals ze op de website worden getoond.
Onder het kopje uitgelicht kunt u aangeven welke elementen speciaal worden uitgelicht op de website.
Onder het kopje SEO ziet u of de elementen voldoen aan voorwaarden om goed gevonden te worden door zoekmachines.

Item aanmaken / wijzigen


Een Element is zichtbaar op uw website wanneer 'actief' staat aangevinkt.

Wanneer u het element als pagina wilt tonen is het raadzaam om 'Indexeer als pagina' aan te vinken. De pagina kan dan door de zoekmachines gevonden worden.

Afbeeldingen

Een element heeft de mogelijkheid om meerdere afbeeldingen toe te voegen. Een uitgelichte afbeelding kan een vaste opmaak ergens in de pagina krijgen. Afbeeldingen kunnen bij het uploaden op maat worden gesneden.

In het geval van een carrousel kunnen meerdere afbeeldingen worden geüpload. Dit kan simpelweg door ze te slepen naar het veld 'Extra Carousel elementen'.

Attributen

Attributen zijn voor geavanceerd gebruik. Attributen hebben een veldnaam en een waarde. Deze zijn volledig zelf in te richten.

Wanneer u vaker dezelfde attributen gebruikt is het mogelijk om attributen van een ander item te kopiëren.

Metatags

Per pagina kunnen Meta-tags worden ingesteld. Dit is de tekst waarop een zoekmachine (bijvoorbeeld Google) de pagina vindt en indexeert.

SEO

Onder aan de pagina krijgt u suggesties om de pagina nog beter gevonden te laten worden voor zoekmachines (Als bijvoorbeeld Google)

Gebruikersrollen

U kunt instellen voor wie het element item zichtbaar is. Bijvoorbeeld alleen klanten, webmaster of de administrator van de website. Wanneer u dit open laat is het item voor iedereen zichtbaar.