Creƫer en beheer navigatiemenu's door de hele website. Geef het navigatiemenu gelaagdheid door eenvoudig een submenu toe te voegen.

Overzichtspagina

Op de menu-overzichtspagina kunt u meerdere menu's beheren. Vervolgens kan er op de onderdelen pagina verschillende menuitems worden aangemaakt.

Op de onderdelen pagina kunnen de menuitems naar de juiste volgorde worden versleept en beheerd.

Menu aanmaken / wijzigen

U heeft de volledige controle over iedere menuitem. Zo kunt u per menuitem aangeven welke gebruikergroepen de menuitem kunnen zien. Ingelogged of niet.

• Titel - Zichtbare menuitem naam
  • Url - de url naar de pagina (javascript:void(0) en # zijn toegestaan zo ook directe links https://)
  • Bovenliggend - Menuitem kan een child worden van een ander item
  • Prioriteit - Volgorde (kan ook gesleept worden)
  • Maak actief - Zichtbaarheid