ProductoverzichtNieuw product


Wanneer u een nieuw product toevoegt, maakt u eerst de keuze over het soort product. Wilt u een eenvoudig (tastbaar) product invoeren? Een downloadbaar product? Of een service?

Als u op ‘volgende’ klikt, komt u op een formulier waar u alle gegevens betreffende het product kunt invoeren. gewicht en het volume van de prijs kunnen hier bijvoorbeeld worden ingevuld. Er is ruimte voor een uitgebreide beschrijving en een apart veld voor een korte beschrijving, zodat het product in een paar woorden getoond kan worden.
Een product wordt in de winkel getoond wanneer deze op actief staat.

Product beheer


Beschrijving

Het product heeft twee content velden. Het eerste veld geeft de product informatie die bij het product wordt getoond. Het tweede veld wordt als extra informatie getoond wanneer dit in uw website staan ingesteld.

BTW

U kunt de instellingen voor BTW wijzigen door BTW (wijzig) te klikken op Dit brengt u op een pagina met instellingen betreffende de BTW.

In de rechter kolom kunt u nieuwe vormen van BTW invoeren en het hieraan gekoppelde percentage vaststellen.
Rechts onder kunt u aangeven of de ingevoerde prijzen inclusief of exclusief getoond moeten worden. Wanneer deze instelling staat aangevinkt (standaard) worrden ingevoerde prijzen getoond inclusief de BTW. Uitgevinkt worden bij de ingevoerde prijzen de BTW-tarieven toegevoegd.

Categorieën

Onderaan de pagina kunt u het product toevoegen aan de juiste productcategorie.

Fabrikant Leverancier

Het product kan worden toegevoegd aan een fabrikant of leverancier. Wanneer de juiste leverancier of fabrikant nog niet is ingevoerd kunt u deze hier toevoegen.

Afbeeldingen

U kunt meerdere afbeeldingen toevoegen door ze te slepen naar het veld ‘afbeeldingen’. Wanneer cover staataangevinkt, wordt dit de uitgelichte afbeelding die als eerste bij het product wordt getoond.

Referenties

Het is mogelijk om per product referenties in te voeren. Wanneer u in de productpagina klikt op  Referenties  komt u op de overzichtspagina met referenties voor het betreffende product.

Abonnement

Is het product dat u aanbiedt te abonneren dan kunt u dat hier in de productpagina aangeven. U kunt de frequentie en het tarief opgeven.