Promoties instellen en beheren

Promoties hebben betrekking op het totale aankoopbedrag. U stelt de promoties in door op Shop -> Promoties te klikken.

Het is mogelijk om de promoties aan een beperkte groep binnen uw klanten bestand aan te bieden. In dat geval Voegt u de klanten aan wie u de promotie wilt aanbieden toe aan een groep, en selecteert u deze groep op op de promotie pagina.

U kunt de termijn voor de promotie opgeven door een beiin en eind datum in te voeren. Laat u deze velden leeg, dan is de promotie blijvend geldig.

U kunt klanten een voucher laten invoeren om gebruik te mogen maken van de promotie. In dat geval vult u het veld 'coupon code' in.